Najbolji pokloniNastavljamo našu seriju postova o poklonima, a ovoga smo se puta osvrnuli na darove za dame. Naime, pronalazak pravog poklona za rođendane i blagdane nježnijem spolu uvijek je mužjacima bio težak zadatak. Na kraju, nakon nekoliko minuta razmišljanja što izabrati, većinom se odluče za keramičke figurice janjića, zahvalnice "Najboljem djedi" ili nešto slično tomu. Stoga, da odsada ne činite početničke greške pri kupovini poklona, odabrali smo za vas pet najboljih darova za nježniji spol.
Čokoladni kalkulatorČokoladni kalkulatorKalkulator iliti, "po naški", džepni računar je često potreban, posebice u kućanstvu prilikom izračuna mjesečnih troškova odvodnje, komunalije i raznih drugih nepotrebnih supstanci koje nam se nakupljaju u poštanskim sandučićima. Budući da je dokazano da žene bolje vode financije, a vole i čokoladu, čokoladni kalkulator je savršeni poklon za svaku domaćicu. Izgleda kao da je napravljen od čokolade, miriši na čokoladu, ali ipak nije od čokolade.

Uzgoji vlastitog dečkaUzgoji vlastitog dečkaAko je, pak, curama dosta traženja jačeg spola u zadimljenim noćnim klubovima ili na internetskim oglasnicima, ovaj poklon spašava dan. Sad je moguće "uzgojiti" vlastitog dečka (u ponudi je također i "Uzgoji svoju curu") i svi oni problemi s kojima se druge cure suočavaju nestaju. Daska će uvijek biti spuštena na wc-školjci, zubna pasta zatvorena, a, što je najbolje, ovaj dečko ne zahtijeva mnogo pažnje. Sve što je potrebno je staviti ga u vodu i on će polako rasti do omanje veličine. I nema više ni hrkanja!

S.O.S. VibratorS.O.S. VibratorPa, naziv poklona sve govori. U onim trenutcima kada ste na putu, a želite biti sigurni da vaša bolja polovica neće posegnuti za zabranjenim voćem iz već spomenutih zadimljenih barova, poslužite se ovim malim vibratorom. Bonus ide tomu što se nalazi u kutiji "razbij u slučaju nužde".




Lijek protiv "vjetrova"<br />
Lijek protiv vjetrovaLežite zagrljeni u krevetu, mirisne svijeće daju harmoniju sobi, po tepihu su pobacane ružine latice… I onda ON ispusti jednog "Zvonimira" (ili, još podlije, "Tihomira") pod dekom. Da se to ne dogodi, izmišljen je lijek protiv vjetrova na biljnoj bazi. Ako kupite, javite je li djelovao.




"Nacrtaj sam" šalicaNacrtaj sam šalicaFinalni je poklon vjerojatno i najbolji. Iako svako kućanstvo ima bar desetak šalica, prilikom svakog dana darivanja, bar će jedna postati novim stanarom. Motiva ima raznih, od veselih životinja, apstraktnih linija do zodijačkih znakova. Međutim, često se dogodi da se slavljenici ne sviđa baš taj ili da darivatelj promaši horoskopski znak. Stoga, šalica "nacrtaj sam" je savršena za izbjegavanje navedenih problema.

RM
02.12.2008. u 15:56 • 10 KomentaraPrint#