LG kf900 pradaLG je prije nekoliko dana izbacio na tržište svoj novitet u top klasi mobitela koji bi mogao ozbiljno poremetiti planove suparnicima na tržištu. Sigurno se pitate što to toliko posebno posjeduje jedan LG-ev proizvod, a odgovor ćete uskoro saznati. Naime, dvije se stvari nameću pri prvom pogledu na uređaj - ozbiljan i uglađen izgled čistih linija, čime LG definitivno cilja na stariju klijentelu, i izostanak tipkovnice, što nameće zaključak da je uređaj opremljen "touchscreen" displejom. Odmah ćemo istaknuti činjenicu da uređaj posjeduje "multi-touch" funkciju (iPhone, pazi se!) koja dodatno podiže doživljaj i funkcionalnost ovog proizvoda.
Ako ste jedni od onih koji ne preferiraju tipkovnicu na displeju, uređaj posjeduje i Qwerty tipkovnicu koja se izvlači (kao i na SonyEricssonu Xperia X1). Što se tiče standardnih pitanja vezanih za mogućnosti uređaja, bilo bi suludo gubiti vrijeme na nabrajanje, jer ipak je ovo novi uradak LG-a koji se već duže vrijemena trudi dati ponajbolji omjer uloženo-dobiveno .
A sada slijedi stvar koja nas sam' što nije oduševila - mnogi su vjerojatno bili u situaciji kada im "mobač" nije mogao biti pri ruci (nekakav sastanak ili igranje picigina u moru), a očekivali su nekakvav bitan poziv ili poruku. Evo rješenja i za to!

LG kf900 prada sat
LG kao dodatak ovome proizvodu prodaje ručni sat na kojemu se može vidjeti pozivatelj ili pročitati SMS, bez da se drži mobilni uređaj u ruci, jer su sat i mobitel povezani Bluetoothom. Osim toga, pokazuje i vrijeme te odlično izgleda. Iako osobno nismo ljubitelji LG-evih prozivoda, nova bi Prada mogla biti čista petica.
Kokanidja
25.11.2008. u 17:08 • 5 KomentaraPrint#