Maggie T Nutcracker
Vjerojatno već godinama razbijate glavu pitanjem kako na najprikladniji način očistiti svoje orahe i ostale orašaste plodove. No dok mi samo razmišljamo o tome, Britanci su našli pravi način, pa svoje orašaste plodove drobe čeličnim bedrima Margaret Thatcher, znane i kao Željezne Lady.

Naravno, teško da bi prava Margaret Thatcher pristala na to da bedrima drobi nečije orahe i ostale plodove iz iste porodice, a zbog poodmakle dobi, pitanje je i koliko su više ta bedra čvrsta da bi mogla slomiti ljusku nekoga od navedenih plodova. No da se ne zamaramo s takvim sitnicama što bi prava Željezna Lady mogla ili ne, predstavljamo vam jedan od dosjetljivijih proizvoda u posljednje vrijeme, ime mu je Maggie T Nutcracker.

Kao što i samo ime govori, a kao što je i očito iz slike proizvoda, uporaba ovog simpatičnog proizvoda je vrlo jednostavna. Dovoljno je umetnuti orašasti plod među bedra Željezne Lady, sa stražnje strane gdje joj je haljina dovoljno otvorena i uz dovoljno jak stisak vaš orašasti plod bit će oslobođen ljuske i spreman za to da zadovolji vašu potrebu za istim.

Maggie T Nutcracker

Cijena od 10 funti, čini se na prvi pogled malo visokom za ovako nešto, ali treba računati na to da je ovo proizvod koji će vam pružiti mogućnost da u društvu dajete izjave tipa: "…redovno drobim orahe među bedrima Margaret Thatcher…"
GG
21.10.2008. u 13:31 • 1 KomentaraPrint#